Postimies Pate lentää dvd


Postimies Pate lentää dvd: Täältä tulee Pate, Postimies Pate. Hän jakaa postia yhdessä Jessi-kissansa kanssa! Postimies Pate kokee monia jännittäviä hetkiä jakaessaan postia Viherlaakson kylässä. Postimies Pate on tunnettu avuliaisuudestaan ja hyvästä huumorintajusta. Hänen kanssaan postia jakaa pikkuinen seuralainen - Jessi-kissa!

Tule Paten mukaan Viherlaaksoon jaksoissa:

01 Jymy-yllätys
Pate loukkaa selkänsä puutarhatouhuissa. Onneksi Paten Saara-vaimo auttaa postin jakamisessa. Mutta kaikki käyttäytyvät Saaran mielestä kummallisesti. Kun hän palaa kotiin, selviää miksi! Ystävät ovat järjestäneet yllätysjuhlat heidän hääpäivänsä kunniaksi!

02 Pate ja robotti
Lennu rakentaa uupuneen Paten avuksi robotin. Mutta robotti sekoaa ja aiheuttaa kaaosta Viherlaaksossa. Pate ja Lennu löytävät karkumatkalla olleen robotin Tuomelan tilalta, jolle siitä saadaan mainio linnunpelätin!

03 Pate lentää
Majurin lentonäytös on mennä pilalle, kun kuumailmapallo takertuu matkan varrelle. Mutta Pate pelastaa tilanteen, ja pääsee yllättäen mukaan lentomatkalle!

04 Viherlaakson peto
Lapsille järjestetään seikkailuajelu Paten bussilla. Matkan varrella on paljon yllätyksiä kuten ritari ja maantierosvo. Ajelu päättyy pukujuhlaan Tuomelan tilalla, jossa tarjoillaan runsaasti syötävää ja juotavaa!

Postimies Pate lentää dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta, sopii hyvin koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 59 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Postimies Paten dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle


Hakusanat: Postimies Pate lentää dvd
 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.muumimukihaku.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5