Pikku Traktori 9 - Vappujuhla dvd


Jälleen uusia seikkailuja Pikku Traktorin ja Aatun seurassa. He auttavat aina ystäviään ja näyttävät, ettei tarvitse olla suurin ollakseen paras!

Pöllömetsän aave
Herra Kukkonen ja Reino näkevät aaveen, ja peloissaan herra Kukkonen putoaa syvään kuoppaan. Aatu ja Pikku Traktori tulevat apuun, mutta mitä herra Kukkonen oikeasti näkikään?

Pyökkilän pikakiitäjä
Aatu rakentaa lapsille leikkiauton. Herra Kukkonen on niin innoissaan, että hän lähtee pienelle ajelulle, kun kukaan ei huomaa. Mutta pian vauhti kiihtyy niin kovaksi, ettei hän saa sitä pysähtymään!

Etsintäleikki
Loropuron kylän lapset ovat suunnistamassa, mutta herra Kukkonen on tullut poistaneeksi joitakin rasteista. Tässä tarvitaan pelastuspartiota...

Myyräsotaa tuulivoimalla
Myyrät ovat vallanneet Ennin kauniin puutarhan Ruusulassa, eikä hän tiedä, mitä hän tekisi. Mutta sitten Aatu saa hauskan idean.

Vappujuhla Kevätjuhla on tulossa, kun Aatu huomaa, että juhlasalko on aivan lahonnut. Ja kun uusi salko katoaa juhlapäivänä, jää vain yksi vaihtoehto...

Pikku Traktori 9 Vappujuhla dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Kesto: 50 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: Valmistus lopetettu, ei enää saatavilla.Takaisin Pikku Traktorin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5