Pikku Traktori 8 - Aarteenetsijät dvd


Jälleen uusia seikkailuja Pikku Traktorin ja Aatun seurassa. He auttavat aina ystäviään ja näyttävät, ettei tarvitse olla suurin ollakseen paras!

Tuulen viemää
Tauno on joutunut pahaan pulaan, koska hänen vaatteensa ovat tarttuneet myllyn hammasrattaaseen. Aatun ja Pikku Traktorin täytyy korjata mylly, koska se on aivan liian kiusallista Taunolle.

Laamadraama
Kukkosen tilalle tulee uusi laama. Aatun tilan lampaat vaikuttavat pelästyneiltä, mutta pian laama pelästyttääkin herra Kukkosen!

Mallikansalainen
Kukkonen näkee tilaisuutensa tulleen päästä Loropuron lehteen oikeana sankarina. Mutta lehtimies Leevi Linssilä saa vihiä siitä, miten asiat oikeasti tapahtuivat ja kuka oikea sankari on...

Kurpitsakisa
Loropuron kylässä pitäisi olla tänään maalaisjuhlat, mutta herra Kukkonen huomaakin, että joku on tuhonnut hänen upeimman kurpitsansa.

Aarteenetsijät
Aatu ja Pikku Traktori löytävät jälkiä Loropuron kylän kadonneesta linnasta. Herra Kukkonen haluaa saada heti käsiinsä kaikki linnan rikkaudet, ja niin alkaa suuri aarrejahti!

Pikku Traktori 8 Aarteenetsijät dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Kesto: 50 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: Valmistus lopetettu, ei enää saatavilla.Takaisin Pikku Traktorin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5