Peukaloisen retket dvd


Peukaloisen retket (Nirusu no Fushigi na Tabi) on japanilais-itävaltalainen, vuonna 1980 valmistunut animepiirrossarja. Sarja perustuu Selma Lagerlöfin kirjoittamaan kirjaan Peukaloisen retket villihanhien seurassa. Sarja on 52-osainen ja se on esitetty lukuisia kertoja Suomessa Yleisradion televisiokanavilla, Inkeri Walleniuksen kertomana. Vuonna 2007 sarjaa on esitetty MTV3 Juniori -maksukanavalla uudelleendubattuna, jolloin Wallenius on toiminut myös kertojana. Sarja uusittiin myös Yle TV2-kanavalla syksyllä 2010. Lähes kaikki suomalaiset muistanevat TV:stä tutun sarjan tunnusmusiikin mielessään... sen sävelsi tšekkoslovakialainen Karel Svoboda.

Sarja sisältää 52 jaksoa. Tällä hetkellä Suomessa on saatavina dvd:llä yli puolet jaksoista eli yhteensä 36 jaksoa, lähtien alkupään tarinoista. Nämä sisältyvät alla lueteltuihin kokoelmabokseihin 1, 2 ja 3. Loppuja jaksoja 37-52 ei ole saatavilla dvd:llä missään Suomessa (näitä on odotettu dvd:lle jo ainakin 5 vuotta ja näillä näkymin loppupään jaksoja ei ole tulossa dvd:lle enää ollenkaan). Onneksi näissä alkupään jaksoissakin on todella paljon katsottavaa kaikille Peukaloisen retket -faneille. Omasta lapsuudesta tuttuja jaksoja on mukava päästä katsomaan uudelleen ja nykypäivän lapsillekin tarinat toimivat tosi hyvin edelleen.


Lisää sisältöä tulossa tälle sivulle myöhemmin.


Peukaloisen Retkien dvd-sarja sisältää seuraavat julkaisut:


Peukaloisen Retket 1 dvd
Peukaloisen Retket 2 dvd
Peukaloisen Retket 3 dvd
Peukaloisen Retket 4 dvd
Peukaloisen Retket 5 dvd
Peukaloisen Retket 6 dvd
Peukaloisen Retket 7 dvd
Peukaloisen Retket 8 dvd
Peukaloisen Retket BOX 1 Kokoelmaboksi dvd
Peukaloisen Retket BOX 2 Kokoelmaboksi dvd
Peukaloisen Retket BOX 3 Kokoelmaboksi dvd


Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avulla


Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5