Peppi Pitkätossun ensimmäinen koulupäivä dvd


’Peppi, etkö sinä koskaan ole käynyt koulua?’ ihmettelee Annika. ’En, olen vain purjehtinut maailman merellä’ vastaa Peppi. ’Eikö koulussa ole muuta tärkeämpää kuin kertomustaulu?’ kysyy Peppi. Annika kertoo, että koulusta saa joulu-, pääsiäis- ja kesälomaakin! Ja täytyyhän Pepinkin saada lomia, joten he suuntaavat Herra Tossavaisen kanssa heti kohti koulua. Mutta Peppi ei ole ihan tavallinen oppilas. Kuka muu voisi kertoa painineensa käärmeen kanssa Intiassa?

Peppi käy joka viikko vanhainkodissa vierailulla. Nyt koti on muuttamassa, mutta kukaan ei tahtoisi lähteä. Eihän uudessa talossa ole puutarhaa, suihkulähdettä saati sitten kuistia. Lopulta vanhukset muuttavat, mutta eivät uuteen vanhainkotiin. Peppi pitää huolen, että he ovat tyytyväisiä!

Joku koputtaa Pepin ovella. Avulias puuseppä tulee kylään, mutta mikään ei oikein suju suunnitelmien mukaan. Onneksi Peppi ja Herra Tossavainen tulevat hätiin juuri viime hetkellä!

Lähde mukaan seikkailuun Pepin kanssa!


Peppi Pitkätossun ensimmäinen koulupäivä dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 70 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Astrid Lindgrenin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5