Peppi Pitkätossu sirkuksessa dvd


Peppi on matkustanut ympäri maailmaa ja nähnyt mitä ihmeellisimpiä asioita, mutta hän ei koskaan ole käynyt sirkuksessa missä ihmiset kävelevät puujaloilla ja lumoavat käärmeitä. Niinpä Peppi lähtee Tommin ja Annikan kanssa koko päiväksi sirkukseen, jossa he ajelevat vuoristoradalla, karusellissa ja käyvät ennustajalla. Mikä mahtava päivä!

Vattujenpoimintamatkalla Peppi kuitenkin suuttuu kunnolla nähtyään isännän piiskaavan hevosparkaansa. Peppi päättää antaa isännälle kunnon opetuksen tämän maatilalla, jolla asustaa muitakin avuntarpeessa eläviä eläimiä. Tuttu konnakaksikko ei saa mielestään Pepin kultarahoja. On se kumma etteivät he päihitä yhtä punatukkaista tyttöä oveluudessa! Peppihän rakastaa piilosilla leikkimistä, joten mitäs jos rahoihin pääsisi käsiksi Pepin ollessa piilossa? Kuka lopuksi huijaa ketä – mitä veikkaat?


Peppi Pitkätossu sirkuksessa dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 72 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Astrid Lindgrenin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5