Peppi Pitkätossu Pohjoisnavalla dvd


Peppi, Tommi ja Annika pääsevät kapteeni Pitkätossun matkaan kauas pohjoiseen. Tarkoitus on toimittaa talvivarastoa pieneen kylään. Niin pieneen, ettei sitä näy edes kartalla! Matkalla he kohtaavat toisen laivan, jolla matkaa kolme roistoa. Miehet ovat salametsästäjiä, jotka yrittävät saalistaa harvinaisia, vihreitä valaita jotka lepäilevät pienen kylän lähettyvillä. Peppi onnistuu houkuttelemaan valaat muualle, mutta salametsästäjät eivät anna periksi. Koska valaat ovat niin älykkäitä, Peppi ei onnistu juonessaan toistamiseen, joten hänen on saatava roistot tiehensä.

Seikkailulta kotiin palattuaan Tommi ja Annika uskovat valasraporttinsa mahdollisuuksiin voittaa palkinto joka jaetaan koulun päättäjäisissä. Ja vaikka Peppi ei käykään koulua, ei hänellä ole mitään palkinnon voittamista vastaan. Palkinnon jakotilaisuudesta ei tule ihan sitä mitä odotettiin, mutta eipä Peppikään ole ihan tavallinen tyttö.


Peppi Pitkätossu Pohjoisnavalla dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 70 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Astrid Lindgrenin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5