Nalle Puhin taikamaailma Ystävyyden lahja dvd


Tervetuloa Nalle Puhin taikamaailmaan, ihmeelliseenpaikkaan, missä mielikuvitus kukoistaa ja hauskaa onaamusta iltaan! Lähde Puolen hehtaarin metsän ystävienkanssa neljään piirrettyyn seikkailuun, joissa saa nauraa,leikkiä ja oppia tärkeitä asioita toinen toisistaan välittämisestä.

Tarinassa Metsän jättiläinen Nasua harmittaa oma pieni kokonsa. Mutta kun hän eräänä aamuna herää, odottaa häntä ystävien järjestämä yllätys! Kanikin osaa yllättää, ja sen näemme jaksossa Kanin kallis kasvimaa. Rakasta kasvimaata on suojattava kaikin mahdollisin keinoin. Tiikeri ei enää tiedä, kuka on,kun kadottaa raitansa jaksossa Raidat. Tiikerin seikkailut jatkuvat tarinassa Tiikerin kengät, jossa hän saa Kanilta parin taikakenkiä. Näyttää kyllä vähän siltä, että Kanilla oli lahjan suhteen pieni taka-ajatus? Nalle Puhin taikamaailmalla on paljon annettavaa niin pienille kuin suurillekin - tällä kertaa oikea Ystävyyden lahja!


Nalle Puhin taikamaailma Ystävyyden lahja dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta (ei varmaa tietoa)
Puhumme suomea, ruotsia ja englantia
Kesto: 57 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2005
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Nalle Puhin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5