Nalle Puhin taikamaailma Suurien keksintöjen päivä dvd


Tervetuloa Nalle Puhin taikamaailmaan, ihmeelliseen paikkaan missä mielikuvitus kukoistaa ja hauskaa on aamusta iltaan! Lähde Puolen hehtaarin metsän ystävien kanssa neljään piirrettyyn seikkailuun, joissa saa nauraa, leikkiä ja oppia tärkeitä asioita toinen toisistaan välittämisestä.

Tarinassa ”Toivomuslähde” Tiikeri toivoo lähteeltä hyvin monta syntymäpäivälahjaa. Tällä kertaa hän saakin enemmän kuin uskoikaan. Risto Reipas pakenee ikävää lapsenvahdin puuhaa paljon mukavampaan paikkaan - nimittäin mielikuvitusmaailmaan - jaksossa ”Lapsenvahti”! Kertomuksessa ”Kanin kekkerit” pitää Kani hauskat kutsut talossaan ja lopuksi näemme, kuinka ”Nasu runoilee”. Siitä ei oikein tule mitään, koska Tiikeri haluaa auttaa pikku ystävää tekemään runosta hauskemman!

Oletpa sitten pieni tai iso, löydät aina jotain uutta Nalle Puhin taikamaailmasta, jossa mottona on Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta.


Nalle Puhin taikamaailma Suurien keksintöjen päivä dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta (ei varmaa tietoa)
Puhumme suomea, ruotsia ja englantia
Kesto: 70 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2005
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Nalle Puhin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5