Nalle Puhin taikamaailma Pieniä tärkeitä asioita dvd


Tervetuloa Nalle Puhin taikamaailman, ihmeelliseen paikkaan missä mielikuvitus kukoistaa ja hauskaa on aamusta iltaan! Lähde puolen hehtaarin metsään ystävien kanssa neljäänpiirrettyyn seikkailuun, jossa saa nauraa ,leikkiä ja oppiatärkeitä asoita toinen toisistaan välittämisestä.

Eräänä yönä keksii Nalle Puh Toivomusnallen, joka toteuttaa kaikki toiveesi! ystävät toisin tuntuvatesittävän niitä vähän liikaa... Kanikin keksii jostain Tarinassa Hunajaa Kanista- nimittäin sen , miten mukavaa on jakaa asioita muiden kanssa. Puutarhuri Ihaa tarvitsee auttavaa kättä - ja kukapa olisikaanparempi asiantuntija kuin Kani! Paras lahja kertoo Risto Reippaan syntymäpäivästä ja siitä kuinka Puolen hehtaarin metsän ystävät halusivat yllättää hänet. Mutta vaikuttaa siltä, että joku toinen onkin ennättänyt ennen heitä!

Oletpa sitten pieni tai iso , löydät aina jotain uutta Nalle Puhin taikamaailmasta, jossa on mottona on kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta


Nalle Puhin taikamaailma Pieniä tärkeitä asioita dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta (ei varmaa tietoa)
Puhumme suomea, ruotsia ja englantia
Kesto: 56 minuuttia
Julkaisuvuosi: 200x
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Nalle Puhin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5