Nalle Puhin taikamaailma Leikkihetki Puhin seurassa dvd


Tervetuloa Nalle Puhin taikamaailmaan, ihmeelliseen paikkaan, missä mielikuvitus kukoistaa ja hauskaa on aamusta iltaan! Lähde Puolen hehtaarin metsän ystävien kanssa neljään piirrettyyn seikkailuun, joissa saa nauraa, leikkiä ja oppia tärkeitä asioita toinen toisistaan välittämisestä.

Kertomuksessa ”Aprilli-Puh” huomaavat Puolen hehtaarin metsän ystävykset, että heitä on aprillattu. Jos kaikille on käynyt samalla tavalla, kuka mahtaa olla tekojen takana? Lujaa mennään, kun tarina ”Hyvät, pahat ja Tiikeri” vie Tiikerin ja Puhin junaryöstöön keskelle Villiä länttä, jossa Nasu-sheriffi yrittää saada junan kiinni. Tiikeri tekee seoksen, josta saa jättimäisiä saippuakuplia jaksossa ”Kupla juttu”. Mainio ajatus, kunnes Puh joutuu kuplaan eikä pääse ulos! Puhille tuntuu nyt kasautuvan ongelmia, sillä ”Missä mennään, Puh?” vie nalleystävämme tilanteeseen, missä hän joutuu tuomaroimaan peliä, jossa on hyvin kummalliset säännöt…

Nalle Puhin taikamaailmalla on paljon annettavaa niin pienille kuin suurillekin – tule sinäkin kokemaan Leikkihetki Puhin seurassa!


Nalle Puhin taikamaailma Leikkihetki Puhin seurassa dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta (ei varmaa tietoa)
Puhumme suomea, ruotsia ja englantia
Kesto: 56 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2005
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Nalle Puhin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5