Nalle Puhin taikamaailma Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta dvd


Tervetuloa Nalle Puhin taikamaailmaan, ihmeelliseen paikkaan missä mielikuvitus kukoistaa ja hauskaa on aamusta iltaan! Lähde Puolen hehtaarin metsän ystävien kanssa neljään piirrettyyn seikkailuun, joissa saa nauraa, leikkiä ja oppia tärkeitä asioita toinen toisistaan välittämisestä.

Tarinassa Kani kätkee aarteen pääset reivaamaan purjeita leikkimerirosvojen eli Tiikerin, Nasun sekä Nalle Puhin kanssa, ja sitten lähdetäänkin aarteenetsintään – keskelle Kanin puutarhaa! Hunaja on herkkua, ja vain paranee, jos sen jakaa jonkun sellaisen kanssa, josta välittää. Tämän oppivat myös Nalle Puh ja Kani. Nasu on pieni eläin, jolla on suuri sydän, ja sen hän pääsee osoittamaan meille kaikille kertomuksessa Kuningas Nasu. Viimeiseksi pääset mukaan katsomaan, kun Ihaa mököttää ja huomaa sitten kuinka paljon hänestä pidetään.

Oletpa sitten pieni tai iso, löydät aina jotain uutta Nalle Puhin taikamaailmasta, jossa mottona on Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta.


Nalle Puhin taikamaailma Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta (ei varmaa tietoa)
Puhumme suomea, ruotsia ja englantia
Kesto: 58 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2002
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Nalle Puhin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5