Nalle Puhin taikamaailma Ikuiset ystävät dvd


Tervetuloa Nalle Puhin taikamaailmaan, ihmeelliseen paikkaan missä mielikuvitus kukoistaa ja hauskaa on aamusta iltaan! Lähde Puolen hehtaarin metsän ystävien kanssa neljään piirrettyyn seikkailuun, joissa saa nauraa, leikkiä ja oppia tärkeitä asioita toinen toisistaan välittämisestä.

Tarinassa ”Näkemiin, herra Puh” päättää Puh tehdä jotakin aivan uutta: muuttaa pois kotoa! Lyhyen poissaolon jälkeen hän palaa ja huomaa kaiken muuttuneen sillä aikaa. Puh kadottaa Kanilta lainaamansa vasaran, mutta pahempi juttu on se, että hän kadottaa myös Nasun. ”Minne on Nasu kadonnut?” ehkä selvittää asian. Kertomus ”Kuin kala metsässä” kertoo, mitä tapahtuu, kun virta täynnä kaloja pyyhkäisee läpi Puolen hehtaarin metsän. ”Puh pilvissä” kuulostaa sekin aika kummalliselta tapahtumalta!

Oletpa sitten pieni tai iso, löydät aina jotain uutta Nalle Puhin taikamaailmasta, jossa mottona on Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta.


Nalle Puhin taikamaailma Ikuiset ystävät dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta (ei varmaa tietoa)
Puhumme suomea, ruotsia ja englantia
Kesto: 64 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2005
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Nalle Puhin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5