Nalle Puh Yhtä juhlaa dvd


Disneyn iki-ihana Nalle Puh ja hänen veikeät ystävänsä ihastuttavat kaikenikäisiä näissä A.A. Milnen kertomuksiin perustuvissa seikkailuissa. Disney esittää ilolla ja juhlamielellä elokuvan Nalle Puh Yhtä juhlaa (dvd) , joka yhdistää perheen ja ystävät sekä muistuttaa suurten juhlien todellisesta merkityksestä.

Seikkailu alkaa kylmänä ja myrskyisenä päivänä Puolen hehtaarin metsässä, jossa Puh, Nasu, Tiikeri ja Kani varustautuvat retkelle etsimään talvea - lempivuodenaikaansa, jonka he luulevat hukanneensa. Sitten mietitään mistä on oikea kiitospäivä tehty ja seuraavaksi päästäänkin jouluun, jolloin kylään tulla tupsahtaa yllätysvieras. Nämä hurmaavat tarinat ja viisi laulua tulevat täyttämään mielesi juhlan taialla ja kujeilulla Puhin tyyliin. Nalle Puh - Yhtä juhlaa kietoo kaikenikäiset katsojansa lämpimään juhlatunnelmaan yhä uudestaan ja uudestaan.


Nalle Puh Yhtä juhlaa dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta (ei varmaa tietoa)
Puhumme suomea, ruotsia ja englantia
Kesto: 61 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2005
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Nalle Puhin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5