Nalle Puh Kummituksia kerrakseen ja Haamuhassuttelua dvd


Kummittelua kerrakseen

Kauhua Nalle Puhin tapaan on tulossa nissä hauskoissa tarinoissa, jotka sopivat sekä isoille että pienille! Nauruhermoja kutittelevat kertomukset ovat: Ritari rohkea, Enneuni, Yön äänet, Frankenpuhin hyrvitys ja Puh kuu. Viisi kauhistuttavan hirvistyttävää seikkailua suoraan Puolen hehtaarin metsästä!

Haamuhassuttelua

Puolen hehtaarin metsän läpi puhaltaa kova tuuli, ja ilta pimenee... Täydellinen ilta Nalle Puhille ja tämän ystäville suunnitella halloweenia! Mutta pelokas Nasu ei uskalla tulla mukaan. Nalle Puh, Tiikeri ja Ihaa tietenkin haluavat, että heidän pieni ystävänsä olisi mukana ja päättävät käydä ilahduttamassa Nasua. Mutta onko kovinkaan viisasta hiippailla Nasun luokse öiseen aikaan pelottavissa halloween-asuissa?


Nalle Puh Kummituksia kerrakseen ja Haamuhassuttelua dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta (ei varmaa tietoa)
Puhumme suomea, ruotsia ja englantia
Kesto: 81 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2006
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Nalle Puhin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5