Nalle Puh Kevät ja Ruu dvd


Astele kanssamme Puolen hehtaarin metsän läpi kulkevaa polkua ja tule mukaan Nalle Puhin ystävien uuteen pitkään piirroselokuvaan! Tarinat ovat täynnä kevään riemua ja todellista ystävyyttä.

On mitä ihanin kevätpäivä. Mehiläiset surisevat, kukat nostavat päätään ja Ruu, Nalle Puh ja Tiikeri ovat valmiita lähtemään ulos leikkimään. Kania ei nyt kiinnosta, hän haluaa jäädä kotiin tekemään kevätsiivouksen! Kuka tai mikä mahtaisi saada hänet muuttamaan mielensä? Viisas ja hyväsydäminen Ruu näyttää Kanille, että erityiset päivät on vietettävä hyvin erityisellä tavalla – yhdessä hyvien ystävien kanssa.

Elokuvassa Kevät ja Ruu tapaat kaikki Puolen hehtaarin metsän lempiystäväsi, kuulet viisi ihastuttavaa laulua ja opit jälleen kerran miten tärkeää on välittää toinen toisistaan. Tarina, jonka koko perhe voi katsoa uudelleen ja uudelleen!


Huom. Suomi-versiossa kansitekstit ovat suomeksi. Parempaa kuvaa ei nyt saatavilla tähän.

Nalle Puh Kevät ja Ruu dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta (ei varmaa tietoa)
Puhumme suomea, ruotsia ja englantia
Kesto: 63 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2004 (uusintapainos tehty myös myöhemmin)
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Nalle Puhin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5