Nalle Puh ja Möhköfantti dvd


Ystävämme Puolen hehtaarin metsästä ovat saaneet uuden kaverin! Elokuvassa Nalle Puh ja Möhköfantti eräänä aamuna Nalle Puh ja koko Puolen hehtaarin metsä herää ääneen, joka kauhistuttaa kaikkia. Mikä se on? Tai paremminkin - kuka? Voiko se olla kauhea Möhköfantti, josta kaikki ovat kuulleet, mutta jota kukaan ei ole nähnyt? Asia selviää vain vangitsemalla tämä otus. Koska retkestä tulee sekä vaikea että vaarallinen, ei pieni Ruu pääse mukaan. Mutta hän päättääkin vangita Möhköfantin ihan itse. Ruu vaeltaa kauas kotoa ja löytää kuin löytääkin ensimmäisenä kauhean Möhköfantin. Oikeastaan se ei vaikuta kovinkaan kauhealta. Se on itse asiassa? ihan mukava. Nalle Puh ja Möhköfantti kertoo sydämellisen tarinan uusista ystävistä ja siitä, ettei kaikki aina ole sitä, miltä näyttää!


Nalle Puh ja Möhköfantti dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea, ruotsia ja englantia
Kesto: 65 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2005
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Nalle Puhin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5