Nalle Puh ja Möhköfantin halloween dvd


Nyt leikitään Puolen hehtaarin metsässä ”karkki vai kepponen” –leikkiä! Fantti, Nalle Puh, Ruu, Tiikeri, Kani ja muut ystävät viettävät nimittäin tällä kertaa syksyistä kurpitsajuhlaa elokuvassa Möhköfantin halloween.

Fantti viettää ensimmäistä halloweeniaan Ruun ja muiden Puolen hehtaarin metsän ystävien kanssa. Kaikki odottavat innolla Kanin kasaamia karkkisäkkejä. Mutta käykin niin, että Nalle Puhin vatsa haluaa syödä kaikki karkit. Kauhea onnettomuus! Miten nyt käy juhlan? Ehkä on kuitenkin olemassa ratkaisu… Metsässä asuu nimittäin hirveä peikko, jota kaikki pelkäävät. Mutta jos sen saa vangiksi, sille voi esittää toivomuksen. Ja peikolta voisi toivoa karkkeja, jotka pelastaisivat halloweenin. Ruu ja Fantti päättävät yrittää, sillä eihän halloween ole mitään ilman karkkeja ja kepposia!


Nalle Puh ja Möhköfantin halloween dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea, ruotsia ja englantia
Kesto: 63 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2005
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Nalle Puhin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5