My Little Pony Saavuttamaton sateenkaari dvd


Kaukana täältä, lumotussa Unicornia-maassa, ilkikurinen nuori ystävämme nimeltään Rarity the Unicorn on valittu erittäin vastuulliseen tehtävään: hänestä tulee prinsessa, ja hänen täytyy tehdä kauden ensimmäinen sateenkaari.

Ongelmia on kuitenkin luvassa, sillä tämä pikku yksisarvinen haluaa vain huvitella! Taikasauvansa heilautuksella Rarity the Unicorn suuntaahalki maan taianomaiselle seikkailumatkalle, jolta ei kommelluksia puutu. Matkan varrella hän saa uusia ystäviä ja pitää kasapäin hauskaa! Mutta huvittelu saa loppua, kun sateenkaaret alkavat kadota Ponyvillen ympäriltä. Mitä hauskanpitoa rakastava pieni yksisarvinen aikoo tehdä?

Tule mukaan, kun Rarity the Unicorn, Rainbow Dash, Pinkie Pie ja kaikki poniystäväsi kiiruhtavat takaisin Unicorniaan ehtiäkseen ajoissa pelastamaan maan kaikki sateenkaaret. Samalla he oppivat, että todellinen ystävyys tarvitsee kaikkia sateenkaaren värejä.

My Little Pony Saavuttamaton sateenkaari dvd
Ikäsuositus: ikäsuositus alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea
Kesto: 44 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2007
Lajityyppi: Lastenelokuva Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avulla

Saatavuustieto: loppuunmyyty. Voit selata muita My Little Pony -leffoja linkin kautta, useita on saatavilla.


Takaisin My Little Ponyn dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.muumimukihaku.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5