My Little Pony Pyjamabileet dvd


Karkin päiväkirja
Clover on leipomassa keittiössä. Äidin mielestä hänen pitäisi harjoitella matematiikan kokeeseen. Valmistuvatko kakut ajoissa? Nyt ovat hyvät neuvot tarpeen!

Harjoituksen vuoksi
Ponitytöt istuvat jäätelöllä jumppatunnin jälkeen. Silloin jalkapallojoukkueen kapteeni Ace kulkee heidän ohitseen.

Pyjamabileet
Kysymysleikkejä, arvoituksia, tyynysotaa ja tietysti paljon jäätelöä tarvitaan pyjamabileisiin. Ja ehkä myös kummitustarinoita...

Ollako sairas vai eikö?
Vauvaponi on vilustunut ja saanut nuhan. Kun kenelläkään ei ole aikaa isosisko Bon Bonin kanssa, hänestä tulee kovin kiukkuinen.

My Little Pony Pyjamabileet dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 50 minuuttia
Valmistumisvuosi: 1992
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Valmistus lopetettu Suomessa, Ruotsi-versiota saattaa olla saatavilla, ks. linkistä tilanne. Huom. suomenkielisen puheen on ainakin aiemmin pystynyt valitsemaan Ruotsi-dvd:n valikosta klikkaamalla, jolloin tuote soveltuu myös suomea puhuviin perheisiin. Takuuvarmaa tietoa mahdollisista uusista painoksista ei kuitenkaan ole. Kansikuva Suomi-versiossa on ollut lähes identtinen kansi, tekstejä vain hieman eri tavalla aseteltu ym. Parempaa kuvaa ei ole nyt saatavilla. Kuvassa siitä syystä Ruotsi-version kansikuva.

Huom: tämä on vanha piirretty, joka on toteutettu sen aikaisilla tekniikoilla. 2000-luvun upeisiin animaatioihin tottuneille voi siten aiheuttaa pettymyksen jos odotuksissa on aivan viimeisintä tekniikkaa oleva animaatio. Valmistusvuosi on tosiaan 1992 ja animaatio ajan hengen mukaista.


Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avulla


Takaisin My Little Ponyn dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 


 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.muumimukihaku.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5