My Little Pony Paratiisisaari dvd


UINTIKILPAILU - JA SYNTYMÄPÄIVÄ!
Ponijengi harjoittelee taitouintia! Se vaatii todellistapaneutumista. Mutta on yksi häiriötekijä – hänen nimensä on Teddy.

PARATIISISAARI
Bright Eyes saa stipendin vaihto-oppilaaksi Paratiisisaarelle. Mutta eikös siellä ole hirviöitä järvessä...

SE PARHAITEN NAURAA, JOKA VIIMEKSI NAURAA!
Melody on mukana kilpailussa, jossa palkintona on treffit poptähden kanssa. Patch päättää pilailla...

SUURET MEHUKEKKERIT
Ponijengi mellastaa ja rikkoo teeastiaston. Nyt ovat hyvät neuvot kalliit! Saadakseen tarpeeksi rahaa kokoon uutta astiastoa varten he pystyttävät mehukojun...

My Little Pony Paratiisisaari dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 60 minuuttia
Valmistumisvuosi: 1992
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Valmistus lopetettu Suomessa, Ruotsi-versiota saattaa olla saatavilla, ks. linkistä tilanne. Huom. suomenkielisen puheen on ainakin aiemmin pystynyt valitsemaan Ruotsi-dvd:n valikosta klikkaamalla, jolloin tuote soveltuu myös suomea puhuviin perheisiin. Takuuvarmaa tietoa mahdollisista uusista painoksista ei kuitenkaan ole. Kansikuva Suomi-versiossa on ollut lähes identtinen, tekstejä vain hieman eri tavalla aseteltu ym. Parempaa kuvaa ei ole nyt saatavilla. Kuvassa siitä syystä Ruotsi-version kansikuva.

Huom: tämä on vanha piirretty, joka on toteutettu sen aikaisilla tekniikoilla. 2000-luvun upeisiin animaatioihin tottuneille voi siten aiheuttaa pettymyksen jos odotuksissa on aivan viimeisintä tekniikkaa oleva animaatio. Valmistusvuosi on tosiaan 1992 ja animaatio ajan hengen mukaista.


Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avulla


Takaisin My Little Ponyn dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 


 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.muumimukihaku.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5