Muumien maailma 9 - Piisamirotan ennustus dvd


Koko perheen rakastamat Muumit seikkailevat nyt entistä upeampana! Tove Janssonin kirjoihin perustuvissa kiehtovissa tarinoissa tapaat kaikki tutut Muumilaakson asukkaat; niin reippaan ja uteliaan Muumipeikon kuin räiskyvän Pikku Myynkin. Uudelleen restauroidun korkealaatuisen kuvalaadun ansiosta pääset Muumien matkassa entistäkin häikäisevämpiin seikkailuihin!

Kaikki on peittynyt tomun alle. Filosofi-Piisamirotta ennustaa komeetan tuloa ja maailmanloppua. Muumipeikko kauhistuu pienen maapallopolon kohtaloa. Muumipeikko ja Nipsu lähtevät lauttaretkelle observatorioon, tutustuakseen tähtiin. Ensitöikseen he törmäävät Nuuskamuikkuseen, joka näyttää heille hehkuvan granaattiluolan. Hyppää mukaan Muumien maailmaan ja koe monta hauskaa ja jännittävää seikkailua!

Sisältää seuraavat jaksot:

• Piisamirotan ennustus
• Lähtö lauttaretkelle
• Villiintyvä joki
• Kondorikotka
• Observatorio
• Kivivyöry

Muumien maailma 9 - Piisamirotan ennustus dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 52 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Muumien maailman dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5