Muumien maailma 8 - Taikurin hattu dvd


Koko perheen rakastamat Muumit seikkailevat nyt entistä upeampana! Tove Janssonin kirjoihin perustuvissa kiehtovissa tarinoissa tapaat kaikki tutut Muumilaakson asukkaat; niin reippaan ja uteliaan Muumipeikon kuin räiskyvän Pikku Myynkin. Uudelleen restauroidun korkealaatuisen kuvalaadun ansiosta pääset Muumien matkassa entistäkin häikäisevämpiin seikkailuihin!

Muumilaaksossa on taas kevät, ja sen asukkaat alkavat pikkuhiljaa heräillä talviuniltaan. Muumipeikko, Nuuskamuikkunen ja Nipsu kiipeävät vuorille ja löytävät sieltä mystisen silinterihatun. Kenelle hattu mahtaa kuulua? Sateisena kevätpäivänä joudutaan viettämään aikaa sisällä, joten lapset alkavat piilosille. Kaikkien piilot paljastuvat yksitellen, mutta Muumipeikkoa ei vain löydy. Taikahatusta sen sijaan ryömii esiin Kalifornian kuningas. Hyppää mukaan Muumien maailmaan ja koe monta hauskaa ja jännittävää seikkailua!

Sisältää seuraavat jaksot:

01 Taikurin hattu
02 Kalifornian kuningas
03 Muurahaiskorento
04 Vaapukkamehua ja kanarialintuja
05 Viidakko Muumitalossa
06 Helmenkalastusta

Muumien maailma 8 - Taikurin hattu dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 62 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Muumien maailman dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5