Muumien maailma 6 - Viidakkoelämää dvd


Koko perheen rakastamat Muumit seikkailevat nyt entistä upeampana! Tove Janssonin kirjoihin perustuvissa kiehtovissa tarinoissa tapaat kaikki tutut Muumilaakson asukkaat; niin reippaan ja uteliaan Muumipeikon kuin räiskyvän Pikku Myynkin. Uudelleen restauroidun korkealaatuisen kuvalaadun ansiosta pääset Muumien matkassa entistäkin häikäisevämpiin seikkailuihin!

Muumipeikko uneksii palmuista Muumitalon ympärillä. Muumipeikon ja Niiskuneidin viidakkoleikit muuttuvat pian todellisiksi, kun eläintarhan eläimet pääsevät vapaaksi. Eläintarhan karkureita tullaan vangitsemaan, mutta pahaksi onneksi Muumeja luullaan karanneiksi virtahevoiksi. Hyppää mukaan Muumien maailmaan ja koe monta hauskaa ja jännittävää seikkailua!

Sisältää seuraavat jaksot:

01 Viidakkoelämää
02 Villieläimiä
03 Majakkasaari
04 Muumimamman maalaukset
05 Myrsky Majakkasaarella
06 Näkymätön lapsi

Muumien maailma 6 - Viidakkoelämää dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 57 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Muumien maailman dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5