Muumien maailma 5 - Joulujuhla dvd


Koko perheen rakastamat Muumit seikkailevat nyt entistä upeampana! Tove Janssonin kirjoihin perustuvissa kiehtovissa tarinoissa tapaat kaikki tutut Muumilaakson asukkaat; niin reippaan ja uteliaan Muumipeikon kuin räiskyvän Pikku Myynkin. Uudelleen restauroidun korkealaatuisen kuvalaadun ansiosta pääset Muumien matkassa entistäkin häikäisevämpiin seikkailuihin!

Hemuli herättää Muumiperheen kesken talviunien ja ilmoittaa Joulun olevan juuri tulossa. Muumit eivät ole ihan varmoja, kuka se Joulu oikein on. He päättävät kuitenkin koristella kuusen kauniiksi Joulun kunniaksi. Muiden nukkuessa sikeästi talviunta, Muumipeikko lähtee tutkimaan lumista Muumilaaksoa. Pikku Myy herää talviunestaan kun orava puraisee häntä vahingossa. Myy ihastuu lumiseen Muumilaaksoon ja keksii, että tarjottimella voi laskea mäkeä. Hyppää mukaan Muumien maailmaan ja koe monta hauskaa ja jännittävää seikkailua!

Sisältää seuraavat jaksot:

01 Joulujuhla
02 Tuu-tikki
03 Pikku Myyn mäenlasku
04 Talvikisat
05 Tahmatassulapsi
06 Katastrofi

Muumien maailma 5 - Joulujuhla dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 58 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Muumien maailman dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5