Muumien maailma 4 - Vaarallinen juhannus dvd


Koko perheen rakastamat Muumit seikkailevat nyt entistä upeampana! Tove Janssonin kirjoihin perustuvissa kiehtovissa tarinoissa tapaat kaikki tutut Muumilaakson asukkaat; niin reippaan ja uteliaan Muumipeikon kuin räiskyvän Pikku Myynkin. Uudelleen restauroidun korkealaatuisen kuvalaadun ansiosta pääset Muumien matkassa entistäkin häikäisevämpiin seikkailuihin!

Nuuskamuikkunen palaa vaellukseltaan, eikä tiedä Muumilaakson tulvasta. Onkiessaan hän huomaa vedessä kelluvasta teatterista pudonneen Pikku Myyn. He jatkavat yhdessä matkaa puistoon, jossa Puistovahti pitää tiukkaa kuria. Muumipeikko ja Niiskuneiti päätyvät viettämään juhannusta Vilijonkan luo etsiessään kadonnutta teatteria. Seurue juhlii lämmintä juhannusyötä kokolla ja juhannustaioilla. Hyppää mukaan Muumien maailmaan ja koe monta hauskaa ja jännittävää seikkailua!

Sisältää jaksot:

Puistokapina
Juhannusyö
Nuuskamuikkunen ja metsän lapset
Kaltereiden takana
Ensi-ilta
Poliisit kintereillä

Muumien maailma 4 - Vaarallinen juhannus dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 55 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Muumien maailman dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5