Muumien maailma 2 - Kuningasrubiini dvd


Koko perheen rakastamat Muumit seikkailevat nyt entistä upeampana! Tove Janssonin kirjoihin perustuvissa kiehtovissa tarinoissa tapaat kaikki tutut Muumilaakson asukkaat; niin reippaan ja uteliaan Muumipeikon kuin räiskyvän Pikku Myynkin. Uudelleen restauroidun korkealaatuisen kuvalaadun ansiosta pääset Muumien matkassa entistäkin häikäisevämpiin seikkailuihin!

Nuuskamuikkunen lähtee syysvaellukselleen. Tiuhti ja Viuhti piristävät Muumipeikkoa paljastamalla salaperäisen matkalaukkunsa sisällön. Muumilaakson Elokuunjuhlissa ilo on ylimmillään. Taikuri antaa juhlissa kaikkien toivoa yhden toivomuksen, mutta toteutuneet toivomukset eivät miellytä kaikkia. Hyppää mukaan Muumien maailmaan ja koe monta hauskaa ja jännittävää seikkailua!

Sisältää jaksot:

Viimeinen lohikäärme
Nuuskamuikkusen lähtö
Kadonnut käsilaukku
Kuningasrubiini
Täytettyjä toivomuksia
Elokuujuhla

Muumien maailma 2 - Kuningasrubiini dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 63 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Muumien maailman dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5