Muumien maailma 10 - Muumipeikko ja pyrstötähti dvd


Koko perheen rakastamat Muumit seikkailevat nyt entistä upeampana! Tove Janssonin kirjoihin perustuvissa kiehtovissa tarinoissa tapaat kaikki tutut Muumilaakson asukkaat; niin reippaan ja uteliaan Muumipeikon kuin räiskyvän Pikku Myynkin. Uudelleen restauroidun korkealaatuisen kuvalaadun ansiosta pääset Muumien matkassa entistäkin häikäisevämpiin seikkailuihin!

Matkalaisten paluun Muumilaaksoon keskeyttää metsässä kuullut avunhuudot. Avuntarvitsijaksi paljastuu Niiskuneiti, jonka vaarallinen myrkkypensas on napannut otteeseensa. Tielle osunut kauppapuoti piristää matkalaisia, ja vaarallinen komeettakin unohtuu hetkeksi. Matka observatoriolta kotia kohti jatkuu, mutta musiikin houkuttamana päädytään tanssilavalle. Nuuskamuikkunen opettaa kaikille uuden laulun, ja Muumipeikko ja Niiskuneiti esittelevät taitojaan valssissa. Hyppää mukaan Muumien maailmaan ja koe monta hauskaa ja jännittävää seikkailua!

Sisältää seuraavat jaksot:

• Angosturapensas
• Kauppapuoti
• Tanssin pyörteissä
• Kadonnut meri
• Pyörremyrsky
• Pyrstötähti tulee

Muumien maailma 10 - Muumipeikko ja pyrstötähti dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 54 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Muumien maailman dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5