Muumi 21 - Muumipeikko Villissä lännessä dvd


MUUMIPEIKKO JA KULTAINEN HÄNTÄ
Muumipeikon häntätupsu uhkaa kaljuuntua ja asiaan etsitään parannusta keinosta jos toisestakin. Tepsivä keino tuntuu löytyvän.

MUUMIPEIKKO JA HAISULI VAIHDOKKAINA
Muumilaaksossa pidetään suuret pukujuhlat. Väki haluaa sonnustautua satuhahmoiksi. Eräillä taitavat sadut heittää häränpyllyä ja toisilla menevät roolit muuten vain pahan kerran sekaisin.

MUUMIPEIKKO VILLISSÄ LÄNNESSÄ
Aikakonematkailu innostaa taas muumilaaksolaisia. Matkan aikana Muumipeikko, Myy ja Niiskuneiti saavat huomata, että meno Villissä lännessä on muutakin kuin leiritulia, tenhoavia auringonlaskuja, rodeota ja nopeita ratsuja.

MUUMIPEIKON ROBINSON-SEIKKAILUa
Muumipeikko haluaa kokeilla, millaista on tulla toimeen omillaan. Seikkailukirjoista saa oivallisia vinkkejä, mutta oikeassa elämässä asiat saattavat mennä aivan toisin!

Muumi 21 Muumipeikko Villissä lännessä dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 95 minuuttia
Julkaisuvuosi uusi painos: 2012
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Muumi - Muumilaakson tarinoita dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5