Muumi 19 - Tyrmääjäsieni dvd


MUUMIPEIKKO JA DELFIINI.
Myrsky on heittänyt rannalle Muumipeikon vanhan tuttavan, kummallisen puhuvan kalan. Delfiini Kiiltopään selässä on mukava ratsastaa, mutta vielä hauskempaa olisi käydä meren pohjassa.

FEENIKS-LINTU.
Aliisan mummo on lähtenyt Suurelle tulivuorelle tarunomaista Feeniks-lintua katsomaan. Mutta jos satulintuja on olemassa, missäpä niitä ei näkisi ellei Muumilaaksossa.

TYRMÄÄJÄSIENI.
Muumilaaksolaiset saavat sienimetsästä kopat täyteen, ja Muumimamma pääsee laittamaan mehevää muhennosta. Mutta tuttujen sienten joukkoon on osunut aivan outo kummajainen.

LUOLA.
Muumipeikko ystävineen lähtee saarelle, jonne huhun mukaan on kätketty aarre. Mutta nousuvesi yllättää retkeläiset ja kaatosade heidän noutajansa.

Muumi 19 Tyrmääjäsieni dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 95 minuuttia
Julkaisuvuosi uusi painos: 2012
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Muumi - Muumilaakson tarinoita dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5