Muumi 18 - Kauhea Pikku Myy dvd


KAUHEA PIKKU MYY.
Kun Niiskun leipäkori katoaa, Vilijonkan pyykit ovat ihan pihalla ja Muumipeikon jalkaan sattuu, on aika panna reipasotteinen pieni nutturapää aisoihin!

MUUMIPEIKKO ENNUSTAA KORTEISTA.
Muumipeikko uskoo, että kortit kertovat kohtalon. Nipsun liikemiehen vaistot heräävät ja hän päättää ryhtyä selvännäkijäksi. Mutta miten käy, kun ahneus iskee?

ISO JYSÄYS.
Muumipeikko lentää unessa, mutta Niiskun täytyy saada ilma-aluksensa lentämään ihan oikeasti. Se onkin vaikeaa, silla hommaan sotkeutuvat myös keksijä Muhveli ja pahanilkinen Haisuli.

MUUMIPAPAN TOINEN NUORUUS.
Muumipappa uskoo keksineensä ikuisen nuoruuden niksit. Papan puuhat tekevät muumilaaksolaisten elämän vallan viheliäiseksi, mutta Muumimamma panee asiat taas oikealle tolalleen.

Muumi 18 Kauhea Pikku Myy dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 95 minuuttia
Julkaisuvuosi uusi painos: 2012
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Muumi - Muumilaakson tarinoita dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5