Muumi 17 - Naamiaiset dvd


ÄIDIN RAKKAUS
Vauvakuume iskee Niiskuneitiin. Hänestä kaksi tusinaa lasta olisi sopiva määrä, mutta tilapäisesti auttaa myös kahden löytölapsen hoivaaminen. Pikku kullanmurut pitävät kuitenkin enemmän mutapallojen viskelystä kuin Niiskuneidin hattaranpehmeästä hellyydestä.

VEDENNEITO
Nipsu häviää joka aamu omille teilleen ja muumilaaksolaiset päättävät ottaa hänen salamyhkäisyydestään selvää. Pian leviää huhu, että lammessa asustaa ihme.

NAAMIAISET
Muumilaakson väki on kutsuttu aateliskartanon pukujuhliin. Mutta suostuuko Muumipeikko pukeutumaan Tarzaniksi? Ja kuka onkaan naamiaisiin valkoisella ratsulla saapuva ritari?

VAMPYYRI
Eläintarhasta karannut vampyyri saa Muumilaakson kauhun valtaan. Mutta millaista otusta on pelättävä, kun sitä ei löydy eläinkirjasta eikä mistään? Hirvitys on saatava kiinni ennen hyväntekeväisyysmyyjäisiä.

NIISKUNEITI SELVÄNNÄKIJÄNÄ
Kaikki säikähtävät, kun salama iskee Niiskuneidin tainnoksiin. Ja kun hän virkoaa hän alkaa puhua ja nähdä kummia...

Muumi 17 Naamiaiset dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 119 minuuttia
Julkaisuvuosi uusi painos: 2012
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Muumi - Muumilaakson tarinoita dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5