Muumi 15 - Satumainen smaragdi dvd


TIMANTTI.
Mymmeli löysi taannoin timanttisormuksen. Kun kukaan ei ole kaivannut sormusta, antaa poliisimestari sen Mymmelille ikiomaksi. Mutta mitä kaikkea valtavan timantin omistajalta odotetaankaan.

SATUMAINEN SMARAGDI.
Muumipeikko on nähnyt enneunen ja hän päättää ystävineen lähteä Yksinäisten vuorten putouksille. Mutta matkalla joku seuraakin heitä salaa.

NOITAKÄVELYÄ.
Noita lentelee luudallaan ja opettaa erikoista kävelyä varsin epätieteellisin menetelmin. Lentoasioissa tieteellisyyttä arvostava Niisku esittelee ilmalaivansa pienoismallin, mutta Hemuli on kiinnostunut vain mamelukkikalasta.

IHANA LAHJA.
Tiuhti ja Viuhti palaavat Muumilaaksoon mukanaan sangen erikoisia tuliaisia. Matkalla lahja tosin varastetaan heiltä, mutta onneksi syyllinen löytyy.

Muumi 15 Satumainen smaragdi dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 95 minuuttia
Julkaisuvuosi uusi painos: 2012
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Muumi - Muumilaakson tarinoita dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5