Mikko Mallikas - Mikko Mallikas kuninkaana dvd

Sisältää seuraavat hauskat jaksot:

Mikko Mallikas lapsenvahtina Mikko on pikku Peten lapsenvahtina. Hänestä on kivaa lukea mukavia tarinoita ja auttaa Peteä kaikessa. Ilta ei suju, kuten Mikko oli ajatellut. Pete sanoo "minä itse" eikä halua kuulla mukavia tarinoita.

Mikko Mallikas Kuninkaana
Mikko unelmoi olevansa kuningas, jolla on paljon valtaa ja taikavoimia täynnä oleva säkki. Hän kertoo, miten hän on pelastanut kansansa uhkaavalta katastrofilta. Toisinaan on kuitenkin vaikea erottaa unelmia todellisuudesta. Mitä hän on tehnyt oikeasti ja mitä hän on vain keksinyt?

Isän syntymäpäivälahja
Isällä on syntymäpäivä, eikä Mikko keksi, mitä hän antaa isälle lahjaksi. Isä ei toivo mitään, eikä muilla aikuisillakaan ole mitään ehdotuksia. Lopulta Ville ja Milla auttavat Mikkoa juhlistamaan isän syntymäpäivää nokkelalla ja unohtumattomalla tavalla.

Keksijä Mikko Mallikas
Mikko haluaa olla keksijä. Hän, Milla ja Hamdi kehittävät monia näppäriä keksintöjä, joita he kaipaavat ja joille on oikeasti käyttöä. Isä kehuu heidän keksintöjään ja on sitä mieltä, että on hyvä kuvitella kaikenlaista ja kehitellä uusia juttuja.

Mikko Mallikas - Mikko Mallikas kuninkaana dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 52 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: Valmistus Suomessa lopetettu, mutta hankimme Ruotsista lisäerän. Dvd:llä voit valita normaalisti puheeksi suomen. Kansipaperi on ruotsiksi, mutta sisällä dvd-kotelossa on dvd, jossa voit valita puheeksi suomen, toimii siis normaalisti kuten Suomi-versio. Suomi-kansilla tuotetta ei enää saa mistään, joten tämä on hyvä ja ainoa tapa saada Mikko Mallikkaan laadukkaat jaksot itselle kodin leffahyllyyn katsottavaksi, voit katsoa alla olevan linkin kautta onko tuotetta vielä saatavilla.


Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Mikko Mallikkaan dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5