Mikko Mallikas - Mikko Mallikas ei tahdo dvd

Sisältää seuraavat hauskat jaksot:

Mikko Mallikas ei tahdo
Mikko ei halua syödä iltapalaa. Isä on valmistanut lihapullia ja tekee kaikkensa saadakseen Mikon pöydän ääreen. Mikko on itsepäinen ja kieltäytyy. Hän haluaa vain leikkiä Putti- kissan kanssa. Itse asiassa kissa ratkaisee lopulta isän ja Mikon välisen kiistan.

Mikko Mallikas lentää
Isä valittaa, että Mikko on niin "lapsellinen". Itse hän puuhastelee aikuisten juttujen parissa ja on vain huolestunut. Mikko onnistuu kuitenkin houkuttelemaan isän ulos villiin seikkailuun. Isä unohtaa vakavuudet hetkeksi ja keksii jopa ratkaisun huoliinsa.

Mikko Mallikas ja sisukas muurahainen
Mikko ja Hamdi leikkivät sotaa, kun oikeassa sodassa mukana ollut Hamdin isä sanoo, että sota on inhottavaa ja tuhoisaa. Hän kertoo tarinan muurahaisesta, joka jaksoi rakentaa itsepintaisesti, vaikka kaikki sen ympärillä muuttui raunioiksi. Se tuo toivoa ja innoitusta, kun lapset huomaavat, että joku on kaatanut heidän jalkapallomaalinsa.

Mikko Mallikas yllättää itsensä
Mikko menee kouluun ja saa luokkakaverin, joka on ikävä ja pelottelee kaikkia. Poika kiusaa ja luulee olevansa kuningas. Kukaan ei uskalla vastustaa häntä. Ei myöskään Mikko. Lopulta Mikko ei kuitenkaan pysty olemaan hiljaa. Vihdoin asiat muuttuvat...

Mikko Mallikas - Mikko Mallikas ei tahdo dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 52 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: Valmistus Suomessa lopetettu, mutta hankimme Ruotsista lisäerän. Dvd:llä voit valita normaalisti puheeksi suomen. Kansipaperi on ruotsiksi, mutta sisällä dvd-kotelossa on dvd, jossa voit valita puheeksi suomen, toimii siis normaalisti kuten Suomi-versio. Suomi-kansilla tuotetta ei enää saa mistään, joten tämä on hyvä ja ainoa tapa saada Mikko Mallikkaan laadukkaat jaksot itselle kodin leffahyllyyn katsottavaksi, voit katsoa alla olevan linkin kautta onko tuotetta vielä saatavilla.


Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Mikko Mallikkaan dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5