Mikko Mallikas - Kuka narraa Mikkoa dvd


Sisältää seuraavat hauskat jaksot:

Mitä silmät eivät näe
Isä on juuri saanut kevätsiivouksen loppuun, joten Mikkoa ja Villeä on kielletty leikkimästä leluilla lattialla. Mikko ja Ville ovat kuitenkin nokkelia ja käyttävät aivan tavallisia tavaroita kekseliäässä leikissään. Tavaroilla on näkymättömiä ominaisuuksia, joista muut eivät tiedä.

Isä käyttää päätään
Mikon serkut tulevat käymään. Heidän mielestään Mikko ja Milla ovat lapsellisia eivätkä leiki näiden kanssa. Sen sijaan serkut tuhoavat etukäteen valmistellut jutut, ja kaikki päättyy riitaan. Lopulta isä puuttuu asiaan ja keksii yllättävän rangaistuksen.

Mikko Mallikas ihmettelee
"Mikko, oletko siellä?" huutaa isä, ja siitä käynnistyy kekseliäs ajatusmatka, joka vie Mikon maan alle, ylös ilmaan sekä ihmisten ajatuksiin. Hän näkee osia itsestään joka puolella. Ehkä vain pieni osa hänestä vastaa lopulta isän kysymykseen ja saa hänet viemään roskat ulos.

Kuka narraa Mikkoa?
Mikko säästää rahaa tietokonepeliin. On silti vaikeaa säästää ja pysytellä erossa kaikesta hauskasta, kuten karkista. Petkutus houkuttaa niin paljon, että hän petkuttaa itseään. Mikko oppii, ettei kakkua voi syödä ja säästää.

Mikko Mallikas päivälliskutsuilla
On suuret juhlat, ja Mikko ja pikku Pete saavat istua aikuisten pöydässä. Mikolla on jo kokemusta siitä, joten hän huolehtii, että Petellä on kaikki hyvin. Mikko suhtautuu tehtäväänsä vakavasti, ja käykin ilmi, että hän ymmärtää Peten tarpeita paremmin kuin aikuiset.

Mikko Mallikas - Kuka narraa Mikkoa dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 64 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: Valmistus Suomessa lopetettu, mutta hankimme Ruotsista lisäerän. Dvd:llä voit valita normaalisti puheeksi suomen. Kansipaperi on ruotsiksi, mutta sisällä dvd-kotelossa on dvd, jossa voit valita puheeksi suomen, toimii siis normaalisti kuten Suomi-versio. Suomi-kansilla tuotetta ei enää saa mistään, joten tämä on hyvä ja ainoa tapa saada Mikko Mallikkaan laadukkaat jaksot itselle kodin leffahyllyyn katsottavaksi, voit katsoa alla olevan linkin kautta onko tuotetta vielä saatavilla.


Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Mikko Mallikkaan dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5