Mikko Mallikas ja Milla dvd


Mikko Mallikas on hauska ja kekseliäs pikkupoika, jolla on aina silloin tällöin erimielisyyksiä isän kanssa. Onneksi Mikolla on salainen ja näkymätön ystävä, Mulperi, jonka kanssa voi tehdä kaikkea jännää. Tosin isä ei aina ilahdu heidän tempauksistaan. Mikko Mallikas on yksi kaikkien aikojen suosituimmista lastensatuhahmoista. Tarinat Gunilla Bergströmin lastenkirjojen mukaan.

Tällä videolla kuulemme neljä tarinaa.

01 Mikko Mallikas ja Milla
Seitsenvuotias Mikko keikkuu mieluummin puussa kuin leikkii tyttöjen kanssa. Eihän tytöistä ole leikkikavereiksi, eihän?

02 Mikko Mallikas rakentaa helikopterin
Kun isä lukee lehteä, hän ei näe eikä kuule mitä ympärillä tapahtuu. Ja sehän sopii Mikko Mallikkaalle mainiosti...

03 Mikko Mallikas tulee iloiseksi
Joulun juhlien ja lahjojen jälkeen arki näyttää Mikko Mallikkaan silmissä tylsän harmaalta. Mutta eipä hätää, kyllä Mikko pian keksii taas hauskoja tempauksia.

04 Mikko Mallikas saa kaverin
Vaikka Mikolla on salainen ystävänsä, ei sekään aina auta. Onneksi uusiin kavereihin voi törmätä aivan yllättäen.

Dvd sisältää myös extramateriaalia.

Mikko Mallikas ja Milla dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Kesto: 41 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Saatavuustieto: Valmistus lopetettu, uutenä ei löydy enää kaupoista. Muita Mikko Mallikkaita on saatavilla uusina painoksina eri kansikuvilla, linkistä alla voit katsoa lisätiedot tämän hetken tilanteesta.Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Mikko Mallikkaan dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle
 

 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5