Mikki Hiiren kerhotalo - Yllätys Minnille dvd


Mikki Hiiren kerhotalo on kaikkien lasten suosikkipaikka. Mikki, Aku, Hessu ja muut ystävykset tarjoavat mukavia pikkuseikkailuja, hauskoja haasteita, tehtäviä ja tietenkin monet hyvät naurut!

Tarinassa Minni saa yllätyksen haluaa Mikki yllättää Minnin upealla ystävänpäiväkortilla, mutta hänelle ja Akulle tulee ongelmia kortin lähettämisen kanssa. Mutta miten mahtaa onnistua Hessun taitotanssi? Hän ja Heluna ovat menossa kerhotalon juhlaan, mutta ilmenee pieni pulma – Hessu ei osaa tanssia!

Kun posti toimittaa kaikille paketin, jää Aku ilman. Ystävät päättävät ilahduttaa surullista Akua, ja sen tarinan nimi onkin Akun erikoispaketti!

Jaksot
1. Minni saa yllätyksen
2. Hessun taitotanssi
3. Akun erikoispaketti

Extra:
Handy Manny: Valentine's Day
(Ei puhuttu eikä tekstitetty suomeksi)

Mikki Hiiren kerhotalo Yllätys Minnille dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 81 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2010
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Mikki Hiiren kerhotalon dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5