Mikki Hiiren kerhotalo - Villit numerot dvd


Mikki Hiiren kerhotalo on kaikkien lasten suosikkipaikka. Mikki, Aku, Hessu ja muut ystävykset tarjoavat mukavia pikkuseikkailuja, hauskoja haasteita, tehtäviä ja tietenkin monet hyvät naurut!

Riemukasta menoa Villissä Lännessä! Mikki Hiiren kerhotalo on kaikkien lasten suosikkipaikka. Mikki, Aku, Hessu ja muut ystävykset tarjoavat mukavia pikkuseikkailuja, hauskoja haasteita, tehtäviä ja tietenkin monet hyvät naurut! Sonnustaudu cowboyhattuun, pakkaa mukaan lasso ja auta Mikkiä, Hessua ja muita kerhotalon ystäviä saamaan kiinni villit numerot. Kaikki numerot ykkösestä kymppiin ovat karanneet ja on sinun tehtäväsi löytää ne. Sitten voit etsiä Iineksen kadonneen karitsan, selvittää salaisen viestin sekä ratkoa muita hauskoja tehtäviä.

Sisältää jaksot:

Mikin villit numerot
Iineksen karitsa
Mikin jättiyllätys
Superhessun superpulma

Bonusmateriaali: Little Einsteins: The Secret Mystery Prize

Mikki Hiiren kerhotalo Villit numerot dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 115 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2010
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Mikki Hiiren kerhotalon dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5