Mikki Hiiren kerhotalo - Värikäs seikkailu dvd


Mikki Hiiren kerhotalo on kaikkien lasten suosikkipaikka. Mikki, Aku, Hessu ja muut ystävykset tarjoavat mukavia pikkuseikkailuja, hauskoja haasteita, tehtäviä ja tietenkin monet hyvät naurut!

Jotain kummallista on tapahtunut! Kerhotalo on kadottanut kaikki värinsä, ja nyt Mikki ystävineen tarvitsee sinun apuasi saadakseen ne takaisin. Etsi siis kaikki mikittimet ja auta heitä keräämään upeita värejä, niin että Taavi Ankan sateenkaarikone saa energiaa. Pääset myös harjoittelemaan maalausta, kuvanveistoa ja piirustusta Hessun kanssa ja saat matkustaa sateenkaaren päähän. Nyt on aika kokea värien taika!

Jaksot:

1. Mikin väripaletti
2. Mikin taidenäyttely
3. Mikin sateenkaari

Bonusjakso: Little Einsteins: The Blue Fotted Booby Bird ballet

Mikki Hiiren kerhotalo Värikäs seikkailu dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 69 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2010
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Mikki Hiiren kerhotalon dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5