Mikki Hiiren kerhotalo - Suuri molskahdus dvd


Mikki Hiiren kerhotalo on kaikkien lasten suosikkipaikka. Mikki, Aku, Hessu ja muut ystävykset tarjoavat mukavia pikkuseikkailuja, hauskoja haasteita, tehtäviä ja tietenkin monet hyvät naurut!

Tarinassa Akun ankat saa Aku auttaa ankat lämpimälle rannalle kylmän talven ajaksi. Se ei olekaan ihan helppoa, sillä ankat joutuvat eksyksiin ja yksi niistä pitää opettaa lentämään. Pluton vaahtokylpy aiheuttaa pienen pulmatilanteen. Pluto ja Mikki joutuvat nimittäin saippuakuplan sisälle! Mikin kalaretki alkaa, kun Mikki ja Pluto lähtevät pyytämään suuria, punaisia löllökaloja Hessun kissalle. Perillä selviää, että veneiden vuokrausta hoitaa Musta Pekka. Tarinassa Pekan luaurantajuhla tarjoutuu Musta Pekka järjestämään rantajuhlat, mutta siihen tarvitaan sinunkin apuasi, sillä hän ei tiedä, miten sellaiset järjestetään?

Jaksot:

1. Akun ankat
2. Pluton vaahtokylpy
3. Mikin kalaretki
4. Pekan luaurantajuhla

Mikki Hiiren kerhotalo Suuri molskahdus dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 92 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2010
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Mikki Hiiren kerhotalon dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5