Mikki Hiiren kerhotalo - Minnin rusettila dvd


Mikki Hiiren kerhotalo on kaikkien lasten suosikkipaikka. Mikki, Aku, Hessu ja muut ystävykset tarjoavat mukavia pikkuseikkailuja, hauskoja haasteita, tehtäviä ja tietenkin monet hyvät naurut!

Nyt avataan Minnin uusi muotiliike, jossa myydään maailman kauneimpia rusetteja tytöille ja pojille. Katso, kuinka Iineksen taikarusetti muuttaa yllättäen väriään. Sano ”muikku” ja hymyile leveästi Akun kamerarusetille. Sitten pääsetkin auttamaan pois lentäneiden perhosrusettien kiinnisaamisessa. Täällä on jokaiselle jotakin! Mutta Pekalla on ongelma – hän haluaa antaa lahjan tädilleen, mutta ei ole koskaan ostanut mitään naiselle. Tarvitaan Minnin, Touhottimen ja SINUN apuasi, että hän löytää täydellisen lahjan. Lähde ystäviesi kanssa pyjamajuhliin, piknikille puistoon ja muihin hauskoihin seikkailuihin.

Mikki Hiiren kerhotalo Minnin rusettila dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 92 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2011
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Mikki Hiiren kerhotalon dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5