Mikki Hiiren kerhotalo - Mikin suuri kerhotaloseikkailu dvd


Mikki Hiiren kerhotalo on kaikkien lasten suosikkipaikka. Mikki, Aku, Hessu ja muut ystävykset tarjoavat mukavia pikkuseikkailuja, hauskoja haasteita, tehtäviä ja tietenkin monet hyvät naurut!

Mikin suuri kerhotaloseikkailu alkaa, kun Mikki ja ystävät valmistautuvat pääsiäisjuhlaan. Mutta yhtäkkiä lentää koko kerhotalo tiehensä – mukanaan Minni, Iines, Hessu ja Aku! Miten tässä nyt näin kävi?

Ja minne kerhotalo on menossa? Mikki tarvitsee apua kaikkien kerhotalon osien löytämisessä. Se ei olekaan ihan helppo juttu, sillä osia on joessa, nukkuvan jättiläisen luona ja jopa avaruudessa!

Mikki Hiiren kerhotalo Mikin suuri kerhotaloseikkailu dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 48 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2008
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Mikki Hiiren kerhotalon dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5