Mikki Hiiren kerhotalo - Mikin Satukirjan salaisuudet dvd


Mikki Hiiren kerhotalo on kaikkien lasten suosikkipaikka. Mikki, Aku, Hessu ja muut ystävykset tarjoavat mukavia pikkuseikkailuja, hauskoja haasteita, tehtäviä ja tietenkin monet hyvät naurut!

Mikin satukirjan salaisuudet alkaa isolla aivastuksella tarinassa Minni punahilkkana! Hessu on nimittäin vilustunut, mutta onneksi Minnillä on ohje hyvään keittoon, joka auttaa hänet terveeksi. Matkalla vaanii Musta Pekka, joka pitää hurjasti keitosta! Seuraavassa kertomuksessa, Minni nukkuu, on Minni itse avun tarpeessa, sillä hän on poiminut vahingossa ruusun, joka vaivuttaa hänet satavuotiseen uneen. Kuinka hänet saa hereille? Tätäkin pahempi pulma kohtaa Aku Ankkaa jaksossa Sammakkoprinssi Aku. Hän juo vahingossa juomaa, joka muuttaa hänet kurnuttavaksi sammakoksi!

JAKSOT
-Minni Punahilkkana
-Sammakkoprinssi Aku
-Minni nukkuu

PELI
-Touhottimen tarinoita

Mikki Hiiren kerhotalo Mikin Satukirjan salaisuudet dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 69 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2009
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Mikki Hiiren kerhotalon dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5