Mikki Hiiren kerhotalo - Mikin ja Akun maatila dvd


Mikki Hiiren kerhotalo on kaikkien lasten suosikkipaikka. Mikki, Aku, Hessu ja muut ystävykset tarjoavat mukavia pikkuseikkailuja, hauskoja haasteita, tehtäviä ja tietenkin monet hyvät naurut!

Kääri hihasi, hyppää traktorin penkille ja köröttele mukaan aitoon maalaisseikkailuun. Porsaat röhkivät ja lehmät ammuvat, kun sinä laulat, istutat kasveja ja hoidat eläimiä. Mutta kun Pekan tuulimylly lennättää lehmät, kanat ja possut tiehensä, niin SINÄ saat auttaa Mikkiä ja Akua – oikeiden mikittimien avulla tietenkin – löytämään eläimet ja tuomaan ne kotiin., Mikin ja Akun maatila tarjoaa kottikärryllisen riemua, musiikkia ja yllätyksiä ja on oiva lisä jokaiseen videolaariin!

Jaksot:

1. Mikin ja Akun maatila
2. Hessun eläintarha
3. Mikin kalakaveri
4. Hessu talonrakentajana
5. Aku hautoo munan

Mikki Hiiren kerhotalo Mikin ja Akun maatila dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 119 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2013
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Mikki Hiiren kerhotalon dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5