Mikki Hiiren kerhotalo - Matka Marsiin dvd


Mikki Hiiren kerhotalo on kaikkien lasten suosikkipaikka. Mikki, Aku, Hessu ja muut ystävykset tarjoavat mukavia pikkuseikkailuja, hauskoja haasteita, tehtäviä ja tietenkin monet hyvät naurut!

Hyppää sinäkin avaruusrakettiin ja lähde Mikin, Akun, Hessun ja kaikkien ystävien kanssa suunnattomaan seikkailuun! Kerhotalon teleskoopista näkyvä värikäs vilkkuvalo saa sankarimme lähtemään jännittävälle matkalle kohti avaruuden ihmeitä!

Auta heitä löytämään oikeat mikittimet, joiden avulla he pääsevät ohi tähtien kuuhun? ja punaiselle planeetalle saakka. Matka Marsiin on täynnä naurua, jännitystä ja hämmästyttäviä keksintöjä!

JAKSOT

1. Mikin matka Marsiin
2. Mikin komeetta
3. Avaruuskapteeni Aku

Mikki Hiiren kerhotalo Matka Marsiin dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 69 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2011
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Mikki Hiiren kerhotalon dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5