Mikki Hiiren kerhotalo - Kurpitsakepposia dvd


Mikki Hiiren kerhotalo on kaikkien lasten suosikkipaikka. Mikki, Aku, Hessu ja muut ystävykset tarjoavat mukavia pikkuseikkailuja, hauskoja haasteita, tehtäviä ja tietenkin monet hyvät naurut!

Mitä tapahtuu, kun Mikki ystävineen kutsutaan Mustan Pekan naamiaisiin? Kaikki pukeutuvat naamiaisasuihinsa, mutta matka juhlapaikkaan näyttää olevan täynnä haasteita... Hessu harjoittelee taikatemppujaan varten, mutta ei opi oikeita taikasanoja, oliko se pokkus-hokkus vai mikä kumma? Nyt tarvitaan ystävien apua!

Iines haluaa olla lääkäri ja arvaakin joskus, mikä ystäviä vaivaa. Mutta Musta Pekka tulee näyttämään omituisia, keltaisia näppylöitä, joita Iines ei ole aikaisemmin nähnyt. Tähän vaikeaan tapaukseen tuo avun - suurennuslasi!!

BONUSJAKSO
A Little Einsteins Halloween (englanninkielinen, suomeksi tekstitettynä)

PELIT JA AKTIVITEETIT DVD- ROM
- Kerhotalon hahmot
- Kerhotalon keittokirja

Mikki Hiiren kerhotalo Kurpitsakepposia dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 69 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2009
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Mikki Hiiren kerhotalon dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5