Mikki Hiiren kerhotalo - Ihana Minni dvd


Mikki Hiiren kerhotalo on kaikkien lasten suosikkipaikka. Mikki, Aku, Hessu ja muut ystävykset tarjoavat mukavia pikkuseikkailuja, hauskoja haasteita, tehtäviä ja tietenkin monet hyvät naurut!

Lähde Minnin, Iineksen ja muiden Kerhotalolaisten kanssa mikkimäisiin juhliin! Tänään on Minnin syntymäpäivä. Mutta ehtiikö Mikki ystävineen saada kaiken valmiiksi ajoissa ja pitämään juhlat salassa, kunnes on aika huutaa "yllätys" ? Kyllä, mutta vain jos sinä autat löytämään mikittimet. Liitele pilvien yllä Iineksen ja Minnin kanssa heidän käyttäessään ripirapi-tippoja kukkiensa kasteluun. Ja lähde mukaan ilonpitoon, kun Hessu toimii lapsenvahtina Minnille, Iinekselle, Akulle ja Plutolle, kun aikakone on tehnyt koko joukosta vekkuleita taaperoita.

JAKSOT

1. Minnin ja Iineksen kukkatarha
2. Minnin syntymäpäivä
3. Hessu lapsenvahtina
4. Mikin kevätyllätys

Mikki Hiiren kerhotalo Ihana Minni dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 92 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2012
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Mikki Hiiren kerhotalon dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5