Mikki Hiiren kerhotalo - Avaruusseikkailu dvd


Mikki Hiiren kerhotalo on kaikkien lasten suosikkipaikka. Mikki, Aku, Hessu ja muut ystävykset tarjoavat mukavia pikkuseikkailuja, hauskoja haasteita, tehtäviä ja tietenkin monet hyvät naurut!

Lähde Mikin ja hänen miehistönsä kanssa matkalle ympäri galaksia etsimään kätkettyä ulkoavaruuden aarretta. Tähdet näyttävät tien, mutta ne on ensin löydettävä ? onneksi apuna ovat Touhotin ja mikittimet. Mukana ovat kuu-ukot Tiku ja Taku, Mars-planeetan Mikki ja Pluton Pluto. Mutta varo avaruusrosvo Pekkaa, joka haluaa aarteen itselleen. Valmistaudu sinäkin hauskaan avaruusseikkailuun Kerhotaloraketin kyydissä!

Jaksot:
Avaruusseikkailu
Hessun mietintämyssy

Mikki Hiiren kerhotalo Avaruusseikkailu dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 76 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2012
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Mikki Hiiren kerhotalon dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5