Mansikka-Marja Rakkaat lemmikit dvd


DVD sisältää kaksi mansikkaista tarinaa:

Rahka eksyksissä:
Mansikka-Marjan kissa Rahka viettää oikeita kissanpäiviä Mansikka-Marjan talossa. Mutta Rahkan leppoisa elämä järkkyy, kun taloon ilmestyy yhtäkkiä rasavilli kulkuripentu Pulla, jonka Mansikka-Marja otti suojiinsa myrskyn keskeltä. Villi ja vauhdikas ?pikkuveli? kääntää Rahkan mukavan maailman päälaelleen, niinpä Rahka järjestää pennun ulos talosta. Kun Rahka itse joutuu pulaan, Pulla pelastaa hänet pinteestä. Kiitollinen kissa päättää pyytää peuhupentua takaisin kotiin ja heistä tulee lopulta hyvät ystävät.

Piparmintun suunnitelma:
Juonitteleva Piparminttu kertoo muille lapsille kilpailusta, jossa etsitään parasta lemmikkiä. Huijaamalla Piparmintun oma lemmikki Kola Kameleontti voittaa. Hän kuitenkin yllättyy, kun muut lapset eivät olekaan kiinnostuneita voittajasta. He halusivat vain pitää hauskaa lemmikkiensä kanssa.

Mansikka-Marja Rakkaat lemmikit dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 45 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2007
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus lopetettu joskus vuoden 2010 aikoihin. Ei tällä hetkellä saatavilla uutena, käytettynä voi hyvällä tuurilla löytyä kirpputoreilta tai dvd-elokuvien osto- ja myyntiliikkeistä.


Takaisin Mansikka-Marjan dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5